Libella Estepona – Nieuwbouw met zeezicht en naast de natuur van Selwo Park

LIBELLA – leven tussen de blauwe lucht en het blauw van de Middellandse Zee

Libella, uw nieuwe huis in Estepona gelegen op een glooiende heuvel met een prachtig uitzicht over de zee en de vallei. De naam ‘Libella’ verwijst naar de vorm van een Libelle, het complex is gelegen op perceel land dat zijn vleugels lijkt uit te slaan om te vliegen over de over de Costa del Sol.  LIBELLA wordt omringd door groene gebieden naast de Selwo Aventura themapark en niet ver van La Resina golfclub en op een steenworp afstand van het strand.

De woningen van LIBELLA beschikken over twee of drie slaapkamers en kunnen worden aangepast naar uw wensen. Estepona is een van de meest gewilde plekjes in de provincie Málaga. De nieuwe ‘Golden Mile’ van de Costa del Sol heeft geweldige klimaat en prachtige stranden. LIBELLA is de perfecte combinatie tussen wonen midden in de natuur en het comfort van slechts een steenworp afstand van alles wat Estepona te bieden heeft. Waaronder geweldige voorzieningen als het gaat om onderwijs, winkelen en vrije tijd, met opties voor ieder wat wils. 

Libella bestaat uit in totaal 67 appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers (26 units in fase I en 41 in fase II). Afhankelijk van het type zullen sommige woningen ook worden uitgerust met een privé zwembad of jacuzzi.

Libella is gelegen in het noordelijke deel van Parque Selwo, een groene enclave in de driehoek van de gemeenten Estepona, Marbella en Benahavís. Het ligt op een uur van de luchthaven van Malaga en op 25 minuten van Marbella. Het project heeft ook toegang tot de A-7, waardoor het slechts 10 minuten van het stadscentrum van Estepona en het strand ligt. Alle 26 appartementen en penthouses die in de eerste fase van Libella te koop zijn, zijn zuidoost gericht en hebben een ongelooflijk uitzicht over de natuur van het park en op zee.

locatie Libella Estepona

Ze zijn voorzien van vloerverwarming en worden uitgerust en afgewerkt met de nieuwste hoogwaardige materialen. De bouwfirma biedt een ruime keuze uit verschillende afwerkingen.

Alle units hebben grote terrassen, de penthouses hebben daarenboven nog een solarium. De gemeenschappelijke delen van Libella bestaan uit aangelegde tuinen, een prachtig zwembad met uitzicht op zee, een spa en een social club. Daarnaast hebben alle units een eigen parkeerplaats en bergplaats.
De oplevering van Libella is voorzien voor Q4 2025. Wenst u meer specifieke informatie over dit nieuwbouw project op de New Golden Mile in Estepona en de beschikbaarheden, of wenst u een (virtueel) bezoek in te plannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

LIBELLA – elegant, modern en van de hoogste kwaliteit

Grote terrassen waar u het hele jaar van kan genieten. Gelegen om heel het jaar van de Andalusische zon te genieten en met uitzichten waar je altijd al van hebt gedroomd.

Prachtige aangelegde groene tuinen met inheemse soorten die gemakkelijk zijn onderhouden en minder water nodig hebben. 

De verschillende beschikbare vloeropties betekenen dat u uw woning geheel kan inrichten naar de smaak die bij u past. Vloeren met keuze van diverse warme kleuren, verschillende afmetingen,  etc.

Een gemeenschappelijk, spectaculair buitenzwembad, zodat u aan het einde van de dag kunt ontspannen dag en geniet van een verfrissende duik in alle rust en stilte omgeven door de natuur.

Als eigenaar van de woning bent u lid van de Australy social club met fitnessruimte, sauna en verwarmd zwembad, allemaal het hele jaar toegankelijk. Fit en energiek de hele dag. 

Duurzaam gebouwd met innovatieve en geavanceerde materialen die warmte garanderen en goede akoestische isolatie door uw hele woning. De vloerverwarming voor comfort zowel in de winter als in de zomer.

De entree, woonkamer, slaapkamers en gangen worden gelegd met porselein keramische vloertegels. De vloer wordt afgewerkt met witte plint passend bij de binnendeur- en raamkozijnen.Wanden worden afgewerkt met gladde kunststof verf. Overal valse plafonds afgewerkt met kunststof verf.

De luxe keuken wordt compleet geleverd;

  • porseleinen keramische vloertegels met wanden in gladde plastic verf over gipsplaten.
  • verlaagd plafond met gladde kunststof verf.
  • volledig uitgerust geleverd in een modern design met hoge en lage kasten.
  • keramische kookplaten op een keukeneiland
  • plafondafzuigkap.
  • elektrische oven en magnetronkolom.
  • inbouwvaatwasser.
  • inbouwkoelkast.
  • wasdroger.
  • werkblad en achterwand.
  • spoelbak met mengkraan.

De terrassen en veranda’s hebben antislip keramische tegels met plinten erin hetzelfde materiaal in de vereiste gebieden. Alle terrassen krijgen een waterafvoer en afwatering. Ze worden voorzien van verlichting, stopcontacten en tv-antenne-aansluiting. Penthouses  worden geleverd met een groot solarium.

De badkamers worden afgewerkt met keramische tegels in combinatie met de porseleinen keramische vloertegels. De verlaagde plafonds geplaatst worden afgewerkt met kunststof verf. Er wordt een  klimaatbeheersingssysteem geplaatst. Mengkranen in beide badkamers, hars douchebak, douchescherm en wit sanitair in een modern design. De hoofdbadkamer heeft een keramische wastafel met onderkast en aanrechtblad.

De versterkte hoofdingang van het huis is voorzien van kijkgat. De binnendeuren van 220 cm van het pand zullen hebben een wit gelakte afwerking en chroom handgrepen, waardoor het huis een moderne, elegante uitstraling. Over het algemeen deuren zal scharnierend zijn, behalve in gevallen waarin schuifdeuren zijn aan te raden voor verbeterd gebruik van de kamers waartoe ze toegang geven.

De sanitaire installatie omvat waterinlaten voor elk apparaat in badkamers en keuken (gootsteen) en voor elektrisch inbouwapparatuur in de keuken en wasruimte (vaatwasser en wasmachine). Uw huis heeft een algemene afsluiter en onafhankelijke afsluiters in elke natte ruimte. Alle woningen krijgen warm water via een warmtepompboiler met maximale energie-efficiëntie. Elk sanitair in de woning wordt aangesloten op het watersysteem, met PVC regenpijpen geïnstalleerd in de kamers aan de gebouw zijde een akoestische demping.

Om ervoor te zorgen dat u geniet van het hoogste niveau van comfort en  welzijn, wordt uw nieuwe woning voorzien van vloerverwarming  (behalve in de badkamers). Temperatuur controle in de belangrijkste kamers is door thermostaat. Uw woning wordt voorzien van ventilatie systeem om ervoor te zorgen dat de lucht altijd vers is. 

Uw woning wordt standaard voorzien van elektra en telecommunicatie contacten evenals een video-intercom systeem dat is aangesloten op de ingangen van het gebouw en toegang van uw woning. 

Stel uw woning samen naar uw smaak

Met de Woon Select Service van LIBELLA kan je diverse aspecten naar eigen wens aanpassen. 

  • kies uit verschillende sfeertypes afstemmen op uw persoonlijke smaak.
  • upgrade diverse functies en afwerkingen mogelijk
  • richt je terras op maat in met de optie van een solarium

 

PRIJZEN (1/1/24)

De koopprijzen (excl. 10% BTW) van de eerste fase en het aantal m2 zijn als volgt:

  • 2 slaapkamer, 2 badkamer appartementen 136,45 m2 met een terras vanaf 661.000 Euro
  • 2 slaapkamer, 2 badkamer appartementen 153,71 m2 met een terras vanaf 625.900 Euro
  • 2 slaapkamer, 2 badkamer appartementen 175,82 m2 met een terras vanaf 682.100 Euro
  • 3 slaapkamer, 2 badkamer appartementen 364,75 m2 met terras vanaf 1.306.000 Euro

Vraag actuele beschikbaarheid en prijzen op >>>

 

AFSPRAAK VIRTUELE RONDLEIDING

Ontdek alle mogelijkheden van LIBELLA ESTEPONA en maak een afspraak voor een online afspraak voor een persoonlijk virtuele rondleiding. Vanuit uw eigen huis wandelt u online samen met één van onze consultants door de woning heen en krijg over alle aspecten een gedetailleerde uitleg en antwoord op al uw vragen. uw al uw vragen. Zo weet u snel of dit uw droomwoning is, bovendien kunt u via een reserveringen een optie nemen op de voor u meest interessante woning.  

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken voor een virtuele rondleiding? Bel Ron de Vries op +34 677 67 04 80

Aanvraag informatiepakket met brochure, beschikbare woningen en prijzen >

Features – Libella Estepona

  • appartementen en penthouses
  • 2 en 3 slaapkamers
  • ongelooflijk uitzicht op park en zee
  • afwerking met hoogwaardige materialen
  • grote terrassen
  • prijzen vanaf € 831.000,-